IZOLATII SISTEME HVAC

Pentru a putea garanta condițiile de viață și de muncă ideale în clădirile comerciale, izolarea tehnică a sistemelor HVAC (încălzire, ventilație, aer condiționat) are o mare importanță.
Cunoașterea, experiența și o mentalitate inovatoare sunt esențiale atunci când vine vorba de găsirea celei mai eficiente soluții de izolare. IDT este unul dintre cei mai mari furnizori de materiale de izolare din această zonă din Austria.
În sectorul serviciilor de construcții, facem diferența între încălzire, ventilație, instalații sanitare, refrigerare, aer condiționat, tehnologie electrică și solară.

> Mai multe

INDUSTRIA PRELUCRĂTOARE

În industria de prelucrare, vorbim despre fabricile chimice, farmaceutice și petrochimice, precum și despre industria alimentară și a băuturilor. 
În aceste zone, acizii, bazele și alte substanțe chimice impun cerințe deosebite asupra materialului și procesării. Izolația trebuie protejată de suprafețe testate, care sunt potrivite și pentru camere curate, de exemplu. 
Am îndeplinit cerințele și oferim o gamă largă de soluții.

> Mai multe

OEM SI INDUSTRIE

OEM Produse personalizate pentru aplicatii speciale

Pentru sectoarele OEM și izolație industrială, temperaturile ridicate sunt de obicei compensate, astfel încât protecția de contact este respectată și nimeni nu poate contracta arsuri. Acestea sunt adesea temperaturi de la 200°C la 1300°C.  Păstrăm o gamă largă de produse pentru gama de temperaturi ridicate în lent noastre și, de asemenea, oferă calcule de temperaturi de suprafață. Izolarea fonică este, de asemenea, o problemă, deoarece multe companii industriale au mașini în instalațiile lor de producție care sunt prea zgomotoase pentru locul de muncă. Dacă nu doriți să dotați fiecare angajat din zonă cu protecție auditivă (PSA), sursa de zgomot poate fi redusă. Fie că este vorba de cazane, uscătoare, linii de încălzire centralizată, rezervoare, conducte de petrol termic, rafinării și, de exemplu, conducte de gaz, avem produsele corespunzătoare pregătite.

> Mai multe

CONSTRUCȚII NAVALE

Energia este, de asemenea, salvat la bordul navelor de materiale izolante. Acestea includ echipamente tehnice, suporti de conducte, pasaje de conducte și protectie mecanica. Acest lucru crește semnificativ eficiența energetică, previne formarea condensului, coroziunii și asigură protecția împotriva incendiilor.

Directiva europeană privind echipamentele navelor (MED) și regulamentul său de punere în aplicare reglementează procedura de aprobare a echipamentelor maritime în UE. Produsele cuprinse în regulamentul de punere în aplicare pot avea Certificare Maritima ca marcă de conformitate și pot fi utilizate pe întreg teritoriul UE fără o altă aprobare națională.

> Mai multe

Ai o intrebare? Suntem bucuroși să vă ajutăm!

Aș dori să aflu mai multe despre:
Nume
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.