Tech Wired Mat MT 4.0 (MD-2)

Isover Izolatie Tehnica

IDT oferă întregul spectru de izolații tehnice de la furnizorul Isover. În calitate de fost producător , ISOVER oferă o gamă foarte largă de produse , începând cu cochilii pentru țevi, izolarea conductelor de ventilație, sisteme de izolare acustică și diverse aplicații la temperaturi ridicate, precum și câteva soluții de protecție împotriva incendiilor.

Gama de produse include atât valta minerala de sticla in rola, placa sau cochilii , cât și produsele din vata bazaltica, precum. de ex. ULTIMATE. Gama de livrare include, de asemenea, vata bazaltica pe plasa rabit într-o gamă largă de modele, de exemplu,  Tech Wired Mat MT 4.0. Aceste saltele din vată minerală  bazaltica are densitati cuprinse intre 80 -125kg/m3 si pot fi furnizate cu plasa sabit din inox, folie de aluminiu, etc. 

 gama Tech Wired MT   este ideala pentru aproape toate cerințele din ingineria industrială, de la izolarea conductelor, a sistemelor de cazane mari, a încălzirii urbane și a filtrelor electrostatice, până la instalațiile de incinerare a deșeurilor, la coșurile industriale și țevile de evacuare. C plasă de sârmă din oțel inoxidabil este disponibilă ca alternativă pentru temperaturi de aplicare de pana la 700 ° C.

ISOVER Betriebstechnik-Katalog technische isolierung (6.11 MB)
Isover Climcover Lamella - Isover ML-3

ISOVER CLIMCOVER  vata lamelara


vata lamelara  ISOVER CLIMCOVER este lipita pe folie aluminiu, si are rezistentă la rupere sporita.

Multifuncțional si versatil produsul este utilizat pentru protecția împotriva căldurii și împotriva incendiilor în clădiri, precum și în construcția navală.

CLIMCOVER vata lamelarat are puncte forte deosebite în ceea ce privește protecția împotriva condensului  pe conductele de aer condiționat și ventilație. Din ianuarie 2016 i se acordă certificatul „Eurofins Indoor Air Comfort” în aur.

Im Webshop ansehen

CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.