Solutii complete pentru izolatii industriale

Pentru sectoarele de izolație OEM și industriale, temperaturile ridicate trebuie compensate de obicei, astfel încât protecția personala să fie menținută eliminand astfel riscul de ardere. Acestea sunt adesea temperaturi de la 200 ° C la 1300 ° C.

Furnizam sisteme de izolatii tehnice  pentru gama de temperaturi ridicate în depozitele noastre și oferim, de asemenea, calcule termice ale temperaturilor de suprafață.

 Indiferent dacă este vorba de cazane, tamburi de uscător, conducte de încălzire centralizată, containere, conducte de ulei termic, rafinării și, de exemplu, conducte de gaz, suntem pregatiti cu produsele potrivite.

OEM und Industrie

OEM Produse personalizate pentru aplicatii speciale


Fie că este vorba de industia automotive, de construcții de instalații și echipamente, avem materiale de izolare de înaltă calitate și de înaltă performanță și cunoștințele necesare pentru a vă sfătui și a vă susține individual. Indiferent dacă este vorba de izolare fonică, protecție împotriva incendiilor sau izolare termică.

  • Paroc Pro Slab
  • Kaiflex EPDM
  • Rockwool ProRox SL
  • Isover TECH SLAB MT
Industrie Isolierung

Izolația industrială-  specialitatea IDT


Conductele industriale și distributie agent termic centralizat care transportă lichide și gaze, precum și sistemele industriale precum containere, rezervoare, cosuri de fum si gaze fierbinti, cazane și uscătoare necesită o izolație eficientă, astfel încât funcționalitatea procedurală să fie asigurată, pierderile de căldură să fie reduse și protectia personalului să poată fi garantată.

Parteneri IDT pentru OEM și Industrie:

Ai o intrebare? Suntem bucuroși să vă ajutăm!

Aș dori să aflu mai multe despre:
Nume
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.