Soluții IDT pentru industria prelucrătoare


Pentru IDT , industria de prelucrare poate fi împărțită în industria chimică, farmaceutică, petrochimică și alimentară, care necesită soluții individuale.

Unul dintre punctele forte ale IDT este acela de a oferi soluții  adaptate nevoilor clienților. De asemenea, vă ajutăm cu soluții care depășesc cerințele dvs., de exemplu pentru a minimiza consumul de energie, care este foarte mare în acest sector.

Chemische Anlagen

Industria chimica


Formarea de gheață accelerează coroziunea țevilor și creste consumulenergetic  al sistemului de răcire. Drept urmare, sistemul își pierde randamentul iar uzura sistemului creste consuderabil existand riscul de defectiuni.

Pharmazeutische Anlagen

Industria farmaceutica


Deoarece multe procese de producție din sectorul farmaceutic se desfășoară la temperaturi scăzute de minus 80 grade Celsius, este esențială utilizarea sistemelor de refrigerare extrem de eficiente. Costurile energetice pentru companii sunt în mod corespunzător ridicate și pot fi reduse semnificativ prin utilizarea materialelor izolante de înaltă performanță.

 

Petrochemische Anlagen

industria Petrochimica


Instalațiile industriale pentru extracția și prelucrarea petrolului și a gazelor au o cerere mare de izolare tehnică fiabilă. Dimensiunea și complexitatea instalațiilor petrochimice solicită extrem de ridicate calitatea materialelor, performanța izolației și durabilitatea materialelor izolante utilizate.

 

Lebensmittel- und Getränkeindustrie

Industria alimentară și a băuturilor


În timpul instalarii sistemului de izolație, trebuie să se asigure că prin izolație nu intră substanțe sau particule dăunătoare în alimente. Acestea includ praf, fibre, bacterii și substanțe chimice organice volatile. În plus, toate suprafețele trebuie să fie ușor de curățat.

Acest lucru se aplică și suprafețelor expuse ale materialului izolant. Nu trebuie să absoarbă apă sau detergenți, iar materialul nu trebuie să reacționeze cu substanțele chimice. Soluțiile noastre oferă o protecție excelentă împotriva mucegaiului și a creșterii bacteriilor.

Parteneri IDT Industria Prelucratoare

Ai o intrebare? Suntem bucuroși să vă ajutăm!

Aș dori să aflu mai multe despre:
Nume
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.