IDT - COMPETENT, CORECT ȘI FIABIL

Înființata pornind de la motto-ul  „Just in Time” aceasta ramane convingerea  tuturor angajatilor companiei pana in prezent. Isolier- und Dämmtechnik Handels GmbH a fost înființată în 1996 la Viena ca o companie de distributie a izolatiilor tehnice  pentru  incalzire, racire HVAC, fonica și protecție împotriva incendiilor.

Prezența noastră constantă pe piața izolațiilor, gama noastră de sfaturi și servicii, creează o conștientizare a ecologiei și sustenabilității pentru izolatori, proiectanti și constructori, conform criteriilor reglementării la nivelul UE privind economisirea de energie.

Izolația este orientată spre viitor! 

Economisește energie și reduce emisiile de CO2. În conformitate cu motto-ul nostru „Competent - echitabil - fiabil”, satisfacția și calitatea clienților sunt prioritățile noastre principale, acum ca atunci.

 

IDT, un partener competent

Mulți ani de experiență „know-how-ul” nostru, precum și profesionalismul  și orientarea catre soluții complete  în izolația tehnică ne fac un partener competent. Cea mai înaltă calitate a produselor și prețuri corecte consolidează relațiile noastre de parteneriat  și asigură succesul pe termen lung.
Gama noastră inovatoare de produse, combinată cu logistica națională și internațională, garantează un nivel ridicat de fiabilitate.

 

Parte a grupului IPCOM

Facem parte din grupul IPCOM, cu sediul central în Melle (Belgia) - un grup european în creștere rapidă,  format din peste 20 de companii specializate în distribuția și soluțiilor inovatoare de izolație.

IPCOM este lider pe piața internațională și oferă o gamă largă de soluții pentru izolarea tehnică, izolarea clădirilor, izolația la temperaturi ridicate, protecția pasivă împotriva incendiilor și izolarea fonică.

Citeste mai mult

 

IDT RO stock

GAMĂ DE PRODUSE

Distribuitor specializat in  Izolatii Tehnice, IDT lucreaza cu aproape toți producătorii de top din  EUROPA. Vată minerală (vată bazaltica  și vată de sticlă), tuburi si placi  din spumă elastomerică ( Izolatie neagra), sisteme de protectie mecanica, folii sau produse din aluminiu. Izolația tehnică include toate produsele pentru izolarea țevilor și armăturilor, a sistemelor  de ventilație și a tuturor dispozitivelor de încălzire și ventilație,  indiferent dacă sunt instalatii pentru racire , aer condiționat, apă rece sau conducte de încălzire. Diverse izolații cu aplicatii pana la  1600 ° C completează gama noastră. Portofoliul IDT numara  mai mult de 7000 de articole. Aproximativ o treime din acesta sunt  disponibile permanent în stoc . Datorită unui sistem eficient de gestionare a mărfurilor, fiecare angajat poate vedea permanent nivelul stocului și astfel poate informa clientul cu promptitudine.

 

IDT Romania

9 LOCAȚII

Cu 9 locații, sase în Austria, un depozit în Romania și doua depozite în Ungaria, IDT a devenit un partener foarte puternic pentru industria izolației din aceste țări.

Facem eforturi constant pentru a  dezvolta retaua noastra de distributie  si astfel sa putem oferi un nivel ridicat al serviciilor tuturor partenerilor nostri, ila nivel european.

IDT ÎNAINTEA ACHIZITIEI

ÎNAINTE SA CUMPARATI

IDT oferă fiecăruia dintre clienții săi sfaturi personalizare inca de la înființare. În toate sucursalele noastre, ne străduim să ne imbunatatim cunostintele tehnice, sa ne  perfectionam în mod continuu pentru a veni in intampinarea  partenerilor nostrii cu solutii dedicate, complexe si rapide.


Sfaturi personalizate
Vizite regulate ale  consultantilor nostrii  specializati

Expertul știe cum
Expertiză tehnică în toate domeniile izolatiilor, în special în domeniul protecției împotriva incendiilor

ORIENTAT CATRE CLIENT
Informații proactive despre produse, inovații și promoții


> În plus

ÎN TIMPUL ACHIZIȚIEI

CAND CUMPARATI

Sucursalele complete, competente în permanență, cu propria flotă de vehicule și un
depozit bine echipat vă garantează securitatea unui partener de livrare profesionist.

Profesioniști la fața locului
Angajați competenți din punct de vedere tehnic și logistic pentru dvs. pe santier


La timp
Totul la locul potrivit la momentul potrivit. Absolut de încredere

Pregatiti, la dispozitia ta
Întotdeauna accesibil și preocupati sa oferim cele mai adecvate solutii
 

> În plus

DUPĂ ACHIZITIE

DUPĂ CE CUMPARATI

Suntem alaturi de tine. Cu informațiile noastre online mereu actualizate, rețeaua noastră de contacte
și un sistem exemplar de gestionare a reclamațiilor, suntem de asemenea acolo pentru dvs. după achiziție.

SUNA EXPERTII: Echipa noatra tehnica este disponibila  

REȚEAUA PRODUCĂTORULUI: informații actuale și posibilitatea contactului personal.

REACȚIE RAPIDĂ: Garantarea procesării rapide și competente a reclamațiilor.

> În plus

Ai o intrebare? Suntem bucuroși să vă ajutăm!

Aș dori să aflu mai multe despre:
Nume
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.