Soluții de izolare la rece oferite de IDT

De mulți ani IDT oferă o gamă largă de materiale izolante de înaltă calitate pentru izolatii frigorifice,  și instalații specifice industriei.

Ca urmare, există o scădere a consumului de energie, o reducere a emisiilor de CO2 și un control optim al obiectivelor climatice stabilite. IDT cunoaște foarte bine cerințele ridicate pe care trebuie să le îndeplinească izolația la fluctuatiile de temperatură, durabilitatea, condensarea și sunetul.

Thermal insulation solutions offered by IDT

Izolații la rece- preveniti condensul!

IDT lucrează în strânsă colaborare cu producători specializați, portofoliul complet al IDT acopera  toate aplicatiile la rece , gama IDT este perfect potrivită pentru practic orice situație.

Produsele excelente oferite de IDT, va sigura  o creștere a confortului termic, precum și o economie semnificativă de energie.

Kaiflex RT-ST

Kaiflex RT-ST

Kaiflex RT-ST este un suport din spumă PIR deosebit de rezistente la presiune, care sunt îmbinate prin lipire cu izolantul Kaiflex ST și sunt în exterior protejate cu o folie rezistentă din material plastic, capătul folie fiind autoadezivă asigurând fixarea colierului izolant pe ţevi.

Dimensiunile exterioare ale tuburilor izolante Kaiflex ST și a colierelelor izolante Kaiflex RT-ST corespund, astfel după montaj pe ţeavă, adezivare și îmbinare cu tubul izolant, vor asigura o soluție fiabilă pentru prevenirea punților termice, prevenind în același timp coroziunea conductelor cauzate de condens.

Kaiflex ST

Kaiflex ST

Kaiflex ST este un material izolant elastomeric flexibil, cu celule închise, care previne în mod fiabil formarea condensului și reduce pierderile de energie. Structura cu celule închise servește ca o barieră permanentă împotriva vaporilor, oprește în mod eficient trecerea vaporilor și garantează astfel o performanță fiabilă a izolației pe toată durata de viață a sistemului.

Kaiflex ST nu intretine arderea, nu răspândește focul și nu picură.

Datorită proprietăților sale de reducere a sunetului, a structurii fără praf și fibre și a finisajului antimicrobian, Kaiflex ST este deosebit de potrivit pentru utilizare în clădiri publice, comerciale și industriale

cochilii pur/pir

Cochilii izolante PUR/PIR

Sistem complet de izolaţie pentri Instalatii de racire si criogenie.
Cu o rezistenta mecanica superioara si un coeficient de transfer termic redus este o excelenta optiune pentru izolatiile la temperaturi joase  fiind un sistem etans impreuna cu adezivul Kestopur PL2400 .

Domeniul temperaturii de utilizare PUR/PIR: -196 °C pana +120 °C
Coeficient de conductibilitate termică: λ40 = 0,0289 W/(m*K)
Categoria de inflamabilitate: B2 - DIN 4102
Densitate : 35-200kg/m³

 

Parteneri IDT pentru IZOLATII RECI

Ai o intrebare? Suntem bucuroși să vă ajutăm!

Aș dori să aflu mai multe despre:
Nume
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.